به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت «اولین دوره مسابقات برنامه‌نویسی EJR» در ۵دی ماه ۱۴۰۱ برگزار گردید.

رویداد برنامه‌نویسی EJR، در ۵دی ماه ۱۴۰۱ با حضور جناب آقای دکتر فدایی رییس مرکز، جناب آقای مهندس رهنما معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان و جناب آقای الهیاری  مدیر اداری مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی گیلان، در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

در این رویداد که با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز گردید، آقای دکتر فدائی، رییس مرکز، ضمن خوش آمدگویی به شرکت‌کنندگان، به اهمیت رویدادهای علمی اشاره نموده و آمادگی دانشگاه جهت حمایت از این گونه فعالیت‌ها را اعلام نمودند.

در ادامه، زینب خانزاده دبیر اجرایی و نماینده هیات داوران «اولین دوره مسابقات برنامه‌نویسی EJR»، رقابت‌های علمی برنامه‌نویسی را یکی از عوامل مهم در رشد و تعالی برنامه‌نویسان عنوان نمودند. خانم دکتر خانزاده در ادامه افزودند: ما با برگزاری رویدادهای برنامه نویسی، تلاش داریم تا بستری مناسب برای ایجاد انگیزه، ارتقاء دانش فنی، مهارت و خلاقیت شرکت‌کنندگان فراهم کنیم. مسابقه EJR با هدف محک زدن قدرت حل مساله و الگوریتم‌نویسی برنامه‌ریزی و برگزار گردید.

وی با بیان اینکه تمام کسانی که تسلط به یک زبان برنامه نویسی داشته، امکان شرکت در مسابقه را دارا بودند، گفتند: اولین دوره مسابقات EJR در سطح استان گیلان برگزار و حدود ۲۵ نفر از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی انزلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، آموزش و پرورش، آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای خضراءرایانه در آن ثبت‌نام نمودند. جناب آقای مهندس علی‌اکبر ارجمند، سرکار خانم مهندس طیبه ولی الهی، سرکار خانم مهندس زکیه خانزاده و سرکار خانم دکتر زینب خانزاده داوری این رویداد را به عهده داشتند.

در پایان این رویداد از نفرات برتر مسابقه، سید محمد شمس‌میرمحله (دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به عنوان نفر اول)، مجتبی سمیع‌زاده (مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به عنوان نفر دوم) تجلیل شد و علیرضا توکلی (مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت) و سید مصطفی ‌اصلی ‌ارم ‌ساداتی (مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی انزلی) مشترکا مقام سوم را کسب نمودند.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت