• تعداد واحد دانشجو در ترم حداقل ۱۲ و حداکثر ۲۰ واحد است.
  • دانشجویان مشروط ( معدل زیر ۱۲) حداکثر ۱۴ واحد میتوانند بردارند.
  • دانشجویان با معدل الف (معدل بالای ۱۷ ) در صورت تایید مدیر گروه می توانند تا ۲۴ واحد بردارند.
  • دانشجوی ترم آخر تا سقف ۲۴ واحد باقی مانده را میتوانند یکجا اخذ نمایند حتی اگر مشروط باشند.
  • رعایت پیش نیاز دروس حتما باید انجام شود.
  • تنها در صورتی می توانید درس پیش نیاز را هم نیاز بردارید که درس پیش نیاز را قبلا افتاده باشید.
  • اگر درس پیش نیاز قبلا اخذ شده ولی غیبت ثبت شد نمی توانید هم نیاز کنید
  • دانشجویی که معدل الف باشد ولی تعداد واحد موثرش زیر ۱۲ تا باشد معدل الف حساب نمی شود و نمی تواند بیش از واحد مجاز واحد بردارد مگر اینکه ترم آخر باشد.
  • دانشجویانی که مرتب با گروه پیش نرفته اند در ترم ها دروسی را غیبت داشته یا افتاده اند و یا مرخصی گرفته اند جهت انتخاب واحد در روز موعد یا زمان حذف و اضافه حتما انتخاب واحد خود را به تایید مدیر گروه برسانند و در سامانه ثبت نمایند.
  • دانشجویان بعد ثبت واحد ها ملزم به پرداخت شهریه هستند و در صورت عدم پرداخت واحد ها خود به خود حذف می گردد.
  • مسئولیت هرگونه اشتباه در انتخاب واحد بر عهده دانشجو خواهد بود لذا در خصوص قوانین آموزشی انتخاب واحد نهایت دقت را داشته باشید.
  • دانشجویان ترم آخر برای ثبت واحد بیش از ۲۰ تا و گرفتن تمام واحد ها در صورت مواجه شدن با اخطار سامانه نیاز است با کارشناس و یا مدیر آموزش جهت ثبت تیک ترم آخر هماهنگ کنند.