ثبت‌نام در سامانه نرم افزاری دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی(RINOTEX) که یکی از بزرگترین رویدادهای دانش‌بنیان شمال غرب کشور با قابلیت تجاری‌سازی ایده‌ها در سطح بین‌المللی بوده به‌طوری‌که طی چند سال گذشته زمینه عقد بیش از یک‌هزار تفاهم‌نامه و قرارداد را فراهم نموده است؛ در ۵ بخش ایده فناورانه طرح‌های استارت‌آپی- توسعه و تجاری‌سازی فناوری- فروش محصولات و خدمات دانش بنیان- خدمات تجاری‌سازی و مشاوره ویژه شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای حمایتی -نیازمندی‌های فناورانه با زون‌های تخصصی پیوستی از تاریخ ۲ لغایت ۶ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار می‌گردد.

علاقمندان می‌توانند جهت آگاهی بیشتر از شرایط ثبت‌نام به نشانی اینترنتی www.rinotex.ir مراجعه نمایند.

آیین‌نامه و راهنمای ثبت نام