مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت > اخبار پژوهشی > سومین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمان های نوآوری ایران

انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمان های نوآوری ایران، با عنایت به برگزاری سومین کنفرانس ملی این انجمن با موضوع “توسعه نوآوری منطقه ای؛ نقش دولت، دانشگاه، بخش خصوصی و جامعه” در شهر یزد در تاریخ ۱۷ و ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۲، به استحضار می رساند سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان (ستفا) از همکاران جهادگر فعال در زیست بوم نوآوری و فناوری که تمایل به ارائه مقاله در این کنفرانس دارند، حمایت مالی می نماید.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با  آقای دکتر غفاری در معاونت راهبری پارکها و مراکز رشد ستفا با شماره ۰۲۱۸۸۹۶۸۳۳۴ داخلی ۱۱۰ تماس حاصل فرمایند.