قابل توجه دانشجویان محترم
با توجه به آغاز امتحانات کتبی پایان ترم از ۱۷ دی ماه لازم است به نکات زیر توجه فرمایید:
۱- کارت ورود به آزمون در سامانه هم آوا فعال شده ضمن پاسخ به نظر سنجی در خصوص اساتید کارت آزمون خود را پرینت و به تایید امور مالی برسانید.
۲- کارت ازمون حتما باید مهر امور مالی داشته و در تمام امتحانات همراهتان باشد.
۳-به تاریخ و ساعت امتحانات توجه فرمایید
. ۴-هر درسی که شماره صندلی دارد یعنی امتحان کتبی برایش تعریف شده و لازم است برای هر آزمون در صندلی مخصوص به خود بنشینید.
۵-با توجه به اینکه تمام پاسخنامه های امتحانی از هم آوا پرینت می شود و به نام شخص دانشجوست ، لازم است هر دانشجو حتما در صندلی خودش بنشیند و از نشستن بر روی صندلی دیگران جداً خودداری نماید.
۶- در زمان نشستن حتما مشخصات پاسخنامه را با مشخصات خودتان تطبیق دهید.
۷- داشتن هرگونه برگه اضافی به غیر از کارت ازمون در جلسه امتحان ممنوع است و در صورت مشاهده تقلب تلقی خواهد شد.
۸- به همرا داشتن تلفن همراه درجلسه اکیدا ممنوع است و در صورت مشاهده صورتجلسه خواهد شد.
۹- تا زمانی که صورتجلسه امتحان را امضا نکرده اید به هیچ عنوان جلسه امتحان را ترک نکنید
۱۰-اگر به موقع در جلسه حاضر نشوید و دیر کنید در صورتی به شما اجازه شرکت در امتحان داده خواهد شد که کسی از دانشجویان آن درس جلسه را ترک نکرده باشد. دقت کنید ما فقط تا ۲۰ دقیقه دانشجویان را جهت حضور غایبین نگه می داریم و بعد از آن می توانند جلسه را ترک کنند پس سعی کنید تاخیر نداشته باشید
 برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت و تندرستی داریم .