به مناسبت سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز و هفته نکوداشت مقام معلم و مربی مهرواره ادبی-آیینی «روشنای اندیشه» برگزار می‌گردد.

براساس این فراخوان، دانش‌آموزان ۷ تا ۱۵ سال‌ با ارسال متن ادبی و دست‌نوشته خلاق و دانش‌آموزان گروه سنی بالای ۱۵ سال با خلق آثاری در حوزه شعر و داستان در این حرکت فرهنگی-ادبی شرکت‌خواهندکرد و گروه سنی بزرگسال نیز می‌توانند  اشعار و داستان‌های خود را به زبان فارسی و در صورت تمایل، دو یا چندزبانه(همراه با ترجمه فارسی) به دبیرخانه مهرواره ارسال ‌کنند.

آخرین مهلت ارسال آثار نیز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ اعلام‌شده و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال حداکثر ۳ اثر در هربخش و ذکر مشخصات کامل، نسبت به ارسال آثار به مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان یا از طریق صندوق پستی ۳۱۸۱ اقدام‌کنند.

گفتنی‌است طی آیینی از  خالقان آثار برگزیده با لوح سپاس و اهدای جایزه تجلیل می‌شود.