مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت > اخبار فرهنگی > فرارسیدن شب‌های قدر و ایام ضربت خوردن و شهادت حضرت علی(ع) تسلیت باد

قلب رمضان در شب‌های قدر می‌تپد و شب‌های قدر اوج معنویت ماه مبارک رمضان است که زندگی مومن در آن سراسر رنگ خدا می‌گیرد. شب‌های قدر فرصتی برای نماز و نیایش، دل بریدن از زندگی مادی و سفر به معنویت محض است.

ضمن عرض تسلیت و تعزیت ایام مصیبت شهادت امام اول شیعیان و پیشوای عدالت‌خواهان جهان، حضرت علی علیه‌السلام، آرزوی قبولی طاعات و عبادات و توفیق بهره‌مندی از عنایات و الطاف ویژه خداوند متعال در شب‌های قدر را برای همه مسلمانان به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت از درگاه خدواند منان خواستاریم.

حضرت علی(ع) فرمودند:

فاطمه(س) نمی‌گذاشت کسی از اهل خانه در شبهای قدر به خواب رود به آنان غذای کم می داد و ااز روز قبل برای احیای شب قدر آماده می شد و می فرمود محروم کسی است که از برکات این شب محروم باشد.