مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت > اخبار آموزشی > قابل توجه دانشجویان (خواهران) که درس تربیت بدنی و ورزش دارند

خواهران دانشجو که درس تربیت بدنی و ورزش دارند کلاس تربیت بدنی و ورزش (۱) از این هفته به شرح زیر برگزار می گردد :

1. گروه اول که در سامانه هم آوا برنامه تربیت بدنی پنجشنبه ۸ تا ۱۰ ثبت شده باید از ساعت ۱۲:۱۵ تا ساعت ۱۳:۳۰ در سالن حاضر باشند.
  2. گروه دوم که در سامانه هم آوا برنامه تربیت بدنی پنجشنبه ۱۲ تا ۱۴ ثبت شده باید از ساعت ۱۳:۱۵ تا ساعت ۱۴:۳۰ در سالن حاضر باشند.
  3. دانشجویان مقطع کارشناسی که ورزش دارند هم باید با گروه اول و از ساعت ۱۲:۱۵ تا ساعت ۱۳:۳۰ در سالن حضور داشته باشند.

محل برگزاری درس تربیت بدنی و ورزش (۱) :

میدان صابرین – مجموعه ورزشی یادگار امام سالن جودو

ضمنا همه دانشجویان باید لباس ورزشی همراه داشته باشند

دانشجویانی که به هردلیل مشکل پزشکی دارند از متخصص مربوطه گواهی پزشکی ارائه نمایند تا آزمون کتبی یرایشان در نظر گرفته شود.

اداره آموزش