جشنواره استانی گرافیک دانشجویی را با رویکرد فرهنگ ایرانی اسلامی در رشته‌های پوستر، تصویرسازی و گرافیک محیطی و با موضوعات: مشاهیر، خانواده، زن، نقوش، فرهنگ، زیست عفیفانه و سبک زندگی برگزار شد. مریم شیرالی از مدرسین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، دبیر جشنواره استانی گرافیک دانشجویی بودند.

دانشجویان علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در نمایشگاه آثار منتخب جشنواره استانی گرافیک دانشجویی که در نگارخانه مارلیک رشت برگزار شد به نمایشگاه جشنواره راه یافتند. آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه، با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها، در قالب نمایشگاهی در آن مناطق از جمله دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، در معرض دید علاقمندان قرار گرفت. در پایان این مراسم از نفرات برتر، تقدیر به عمل آمد. آثار راه یافته به بخش داوری جشنواره استانی گرافیک دانشجویی، در نمایشگاه گروهی از تاریخ ۲۳ تا ۲۵ خرداد در گالری مارلیک مجتمع خاتم الانبیاء رشت میزبان علاقمندان بود. از ۲۵ اردیبهشت تا هشتم خردادماه امسال، ۱۴۰ اثر در سه بخش پوستر، تصویرسازی و گرافیک محیطی به دبیرخانه جشنواره گرافیک دانشجویی رسید که از این تعداد ۶۰ اثر توسط هیات انتخاب شامل امید ژاله ، صادق عماد زاده و مریم شیرالی ، منتخب و در بخش برگزیده ها توسط هیأت داوران شامل حسین عابددوست ، محسن حسینی و شهره بیروتی ، نفرات برتر انتخاب شد. این جشنواره با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان و موسسه فرهنگی هنری صفیر اندیشه نارون با دبیری مریم شیرالی برگزار شد. در بخش پوستر، فریبا باقری پور و صدف محبوبی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به نمایشگاه جشنواره راه پیدا کردند.