قابل توجه دانشجویان محترم

با توجه به آغاز امتحانات کتبی پایان ترم از روز شنبه ۲۳ دی ماه لازم است به نکات زیر توجه فرمایید:

1. کارت ورود به آزمون در سامانه هم آوا فعال شده ضمن پاسخ به نظر سنجی در خصوص اساتید کارت آزمون خود را پرینت و به تایید امور مالی برسانید.
  2. کارت آزمون حتما باید مهر امور مالی داشته و در تمام امتحانات همراهتان باشد.
  3. به تاریخ و ساعت امتحانات توجه فرمایید .
  4. هر درسی شماره صندلی مخصوص به خود را دارد و لازم است برای هر آزمون در صندلی مخصوص به خود بنشینید.
  5.  با توجه به اینکه تمام پاسخنامه های امتحانی از هم اوا پرینت میشود و به نام شخص دانشجوست ، لازم است هر دانشجو حتما در صندلی خودش بنشیند و از نشستن بر صندلی دیگران جدا خودداری نماید.
  6. در زمان نشستن حتما مشخصات پاسخ نامه را با مشخصات خودتان تطبیق دهید.
  7. داشتن هرگونه برگه اضافی به غیر از کارت آزمون در جلسه امتحان ممنوع است و در صورت مشاهده تقلب تلقی خواهد شد.
  8. به همراه داشتن تلفن همراه در جلسه اکیدا ممنوع است و در صورت مشاهده صورتجلسه خواهد شد.
  9. تا زمانی که لیست حضور و غیاب امتحان را امضا نکرده اید به هیچ عنوان جلسه امتحان را ترک نکنید.
  10. اگر به موقع در جلسه حاضر نشوید و دیر کنید در صورتی به شما اجازه شرکت در امتحان داده خواهد شد که کسی از دانشجویان آن درس جلسه را ترک نکرده باشد. دقت کنید ما فقط ۲۰ دقیقه دانشجویان را جهت حضور غایبین نگه میداریم و بعد از آن می توانند جلسه را ترک کنند،پس سعی کنید تاخیر نداشته باشید.

برای همه شما عزیزن آرزوی موفقیت و تندرستی داریم